Travservice

V75 toppen 2017

5 årstoppen V75

Resultater fra V75

Sidekart

Sporstatistikk

Oppsummering av 2014

Råd for nybegynnere

De beste travsidene

Kuskestatistikk

Linker til travbanene

Travservice V75 grafer

Ukens V75 program

Sporstatistikk Sverige

Abonnementssider

Kusketoppen Sverige 2010

Bukken og Havresekken

Om travservice.no     Nyheter     Travbaner

Forside / Siste episode

Siste episode

Endelig !

Maken til spetakkel har det knapt vært i restauranten på Sørlandets Travpark.  Flesteparten av gjestene kjente de to lurvete og slitne hurraguttene, som aldri noensinne var i nærheten av noen annet enn knapper og glansbilder. Til og med servitrisene begynte å holde et ekstra øye med gubbene. De overtalte Bukken og Havresekken til å ta et par kjappe kopper med kaffe, for å klarne det som måtte være igjen av tankevirksomhet i hodene deres. Begge slurpet i seg kaffe, og publikum fulgte like mye med på dem som på kuskene, som var i gang med oppvarmingen før den ualminnelige spennende siste avdeling i V75.  Bukken tok sin andre kopp med kaffe ispedd masse sukker og fløte, mens han studerte kupongen og varmingen til b.l.a Willy Hoppalang og Queen Midnight, som så fin ut, der den trippet på lette bein. Rune Weggebø og Gunnar Værbitt varmet henholdsvis Bill Artic og Place Park. Kuskene pratet og lo, idet de kjørte opp på publikums siden. Lite viste de om hva som foregikk på den sydende og røykfulle restauranten, da løpslederen ropte 3 minutter til start. Nervene var i høykant på de to vennene som kjente hverandre ut og inn etter over 30 års langt vennskap. 
" Har vi nå med alle hestene som kan vinne Bukken ? " Jaaaa ! slapp av, denne gangen kan det ikke gå galt, eller hva ? "  Da var det endelig klart til Finalen over aller tidligere travhistorier om storgevinster som glapp i siste sving eller på målfoto. Siste V75 avdeling var utskrevet for varmblodshester over 1609 meter auto i grunnlag inntil 160.000 kroner.

Gutta satt med en bong til en verdi av 2.500 kroner, og var utrolig nok med til siste avdeling, hvor de mirakuløst hadde krysset av for 8 hester. 

Gunnar Værbitt føk rett til tett med Place Park, for øvrig et 3.valg. Men han fikk ikke ligge lenge i fred, for favoritten Queen Midnight og Willy Hoppalang kom og trykket på for å få overta. De som kjente Værbitt fra Bjerke og rikstotoløpene på TV, visste at den mannen ikke slipper til andre, uansett. Rune Weggebø, med 2.valget Bill Artic, fikk dermed drømme posisjonen i andre par utvendig. Fra en plass langt bak i feltet maktet stallskriket Alayn og Thor "sorgslukker"  å endre posisjonen til 4.utvendig.  Denne hesten var faktisk 12. og siste valget.  En hest gutta fra Lund hadde tatt med på sin kupong.

Maken til leven, har det aldri vært, og neppe vil det bli i restauranten på Sørlandets Travpark, da det tutet til oppløp. Alle de fremste hestene hadde Bukken og Havresekken med seg, og det så ut til at en av de tre først rangerte skulle stikke av med førstepremien. Men Alayn og "sorgslukker" for som en rakett forbi alt og alle på mållinja.  Jaaaaaaaaaahh !! hylte og skrek gutta.  Markedssjef Ruben så hva som skjedde, og beordret straks champagne til Bukken og Havresekken. Alt var et himlende leven. 
Kaos var dekkende for det som utspant seg.  Ruben Hauk sørget også for å bestille drosje til gubbene, for å unngå alle haukene som ville ha en bit av
den utrolige 7-syver premien på 750.000 kroner.

Historien om Bukken & Havresekken slutter her. Men, ryktene vil ha det til at Bukken og Havresekken skal på ferie til Malta. For øvrig et sted med travbaner og avdanka gamber fra Norge, Sverige og Danmark, men også et par tobente kvinne øk, populært kalt Tuppen og Lillemor, skal befinne seg der.  Men dette er en annen historie som vi kommer grundig tilbake til.  
LOGG INN FOR Å SE DENNE SIDEN

Brukernavn:

 

Passord:

 
Logg meg inn automatisk

Glemt passord? | Bli medlem


Travservice.no

Thorg Borg nøkkelkusk?

V75 statistikk til Jarlsberg travbane 09.07.16.

Les mer >>

Jarlsberg juli.

Hvilke valg og spor har vunnet og hvilke premier har det blitt under V75 kjøringene på Jarlsberg i juli?

Les mer >>

Svært mye førstevalg.

Aktuell V75 statistikk til Bjerke travbane 16.04.16

Les mer >>

Mange svenske seire.

NØKKELTALL til unionskjøringen på Momarken travbane 19.03.16

Les mer >>

Uforutsigbart!

V75 statistikk til Leangen travbane 05.12.15.

Les mer >>
Travservice.no
Vårt nettsted bruker cookies / Publiseres i eRedaktør